OM Moonscape-RadixEU,

 

"Vi stiftet Moonscape i 1997 basert på ideen: TECHNOLOGY MADE SIMPLE.

 

Målet var utvikling av tekniske løsninger med lavt brukergrensesnitt.

 

Dette har vi lykkes med, og våre løsninger er i bruk i mange land verden over, på tusenvis av digitale enheter.

 

I 2009 slo vi oss sammen med vår konkurrent, Radix Technology. I sammen ble vi sterke nok til å opprettholde avansert utvikling i det stadig mer kompliserte, og krevende markedet, for software styring av digitale enheter. 

 

Idag har vi sannsynligvis verdens mest avanserte MDM, Mobile Device Management, system som det eneste som kan automatisk gjenopprette nettbrett til eget definert image. 

 

Vi har kommet langt fra den spede begynnelse med å gjenopprette en enkel PC, Smartrecovery, til nå å levere system for sentralstyring av tusenvis av enheter, Client Control. Vår intuitive og effektiv klasseromsundervisning, Smartclass, er i fortsatt like populær, både på grunnskoler og videregående. Vårt Digital Signage System er i bruk både i det private og offentlige, for effektivt å formidle beskjeder og informasjon. 

 

Reisen har vært fantastisk takket være fantastiske kunder som hele tiden gir oss nye oppgaver å løse. 

 

TAKK!"

 

Svein Erik Scheie

gründer - ses@moonscape.com

 

For informasjon om våre produkter kontakt oss på:  epost: salg@moonscape.no

 

For support send epost til: support@moonscape.no

Vår målsetning

 

Vi ønsker å hjelpe enhver type organisasjon med den beste, sikreste og mest effektive drift av sine mobile enheter. 

 

Innen undervisning maksimerer vi den pedagogiske effekten av mobile enheter, som en lære platform. I bedrifter sikrer vi kontinuerelig, fleksibel og sikker drift.  

 

Våre løsninger har hatt fokusert på å hjelpe administratorer, support ingeniører, lærere og private. Vi ønsker vår software gi de informasjon om all aktivitet på den digitale enheten, samtidig som vi gir de nyttige verktøy for å gjøre hverdagen enklere og mer driftsikker. Verktøy som fjernstyring, overvåkning, tyverisikring, policy låsning, skjerm kontroll på en enkel enhet eller tusenvis. 

 

IT verden flytter seg nå raskt inn i skyen, cloud services. Vår ekspertise ligger i komplett fjernstyring, både på hardware og applikasjonsnivå, selv når enhetene er bak organisasjonens nettverk. Våre fjern administrasjon og lære verktøy løfter utdannelses enheter, reduserer nedetid og beskytter enhetene i usikre offentlige nettverk. 

Contact us:

 

sales@moonscape.com

 

T: + 47 93 22 20 93

 

 

 

 

 

 

copyright Moonscape AS 1997-2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now