Hva sier pressen og kundene om Moonscape Radix:

 

Bruker du som IT ansvarlig tid på å reinstallere Windows, avinstallere programvare nedlastet fra Internett, tilbakestilling av menyer i programmer etter at brukeren har “rotet” det til? Da vil Moonscape Protection© spare deg for både tid og arbeid
Etter at vi hadde satt på beskyttelsen avinstallerte vi noen programmer, fjernet filer og ”ryddet opp” på harddisken. Totalt fjernet vi 3 GB data.
Så slo vi av maskinen og slo den på igjen, og valgte gjenoppretting i menyen.
Og vips, eller rettere sagt etter drøye 4 minutter med kverning før Windows startet opp, var maskinen akkurat som før vi begynte ”oppryddingen”.
Det er like utrolig hver gang.
“Vi tenkte vi skulle teste hvor effektivt det var og gikk til verks på C:\Windows med godt humør og Delete-tast innen rekkevidde. Vi slettet det vi kom over av filer og mapper på denne katalogen og resten av C:! Til slutt så vi firkanter, tegn og halvveis animerte ikoner på skrivebordet. Vi restartet maskinen og kunne til vår store fryd konstatere at alt var som det var før vi gikk til verks! Glitrende software!” IKT ansvarlig videregående skole
”Etter jeg installerte Moonscape på PCen har jeg ikke hatt problemer. Hver dag har jeg en rask og stabil PC, akkurat som ny. Jeg lagrer dokumenter og data på felles server, i tillegg har jeg en D: disk, hvor jeg kan lagre data på min egen PC.” 
IT ansvarlig SMB bedrift

Contact us:

 

sales@moonscape.com

 

T: + 47 93 22 20 93

 

 

 

 

 

 

copyright Moonscape AS 1997-2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now