Street Smart Marketing med garanterte resultater!

Er du lei av å bruke penger på markedsføring uten å vite om det gir resultater eller ikke?

Vi forstår deg veldig godt! For oss er det helt tullete å annonsere hvis du ikke kan måle respons. Vi har derfor igjennom de siste 30 år utviklet det vi kaller "street smart marketing" som markedsfører ditt produkt på alternative måter, men alltid med målbare resultater...og selvfølgelig garanterte resultater. Dersom vi ikke tror vi kan hjelpe deg å øke salget eller bevisstheten om ditt merke, tar vi ikke oppdraget.

Er du en potensiell kunde for oss?

Vi jobber bare med bedrifter som tilfredsstiller endel krav vi har:

 

  • Dere må produsere et produkt med høy kvalitet

  • Dere må gi gode garantier til sluttbruker​

  • Ledelsen må være entusiastiske, brenne for produktet og gøye å jobbe med

Oppfyller dere disse kravene kan dere gjerne kontakte oss for en uforpliktende samtale på epost: street@moonscapemarketing.com eller telefon 93 22 20 93.

Historien bak

Moonscape Marketing har siden 1998 hjulpet norske bedrifter som ønsker å øke kundenes bevissthet om varemerket sitt, med et uortodoks markedsførings program, som gir garanterte resultater. 

Moonscape ble etablert i 1998 med hensikt å bli et varemerke mot konsumer markedet. Derfor var vi litt for mange salg- og markeds personer med i oppstarten og mens vi ventet på den tekniske utviklingen påtok vi oss markedsføringsoppdrag for andre bedrifter. Slik har nå dagene gått og fortsatt idag, ser det ikke ut til å ta slutt på oppdrag. Vi håndterer også vår egen markedsavdelingen og gjør all markedsføring av egne Moonscape produkter både mot forbruker og B2B, men vi elsker vi å hjelpe andre bedrifter med sprøe, gøye stunt for å gjøre merket bedre kjent. Vi jobber stort sett etter no-cure, no-pay prinsippet. Derfor må vi levere.   

Contact us:

 

sales@moonscape.com

 

T: + 47 93 22 20 93

 

 

 

 

 

 

copyright Moonscape AS 1997-2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now